Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Chop potatoes, onions, garlic. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте картофель, лук, чеснок. Морковь потрите на крупной терке.
Rinse the chicken thoroughly and cut into pieces. Fill with water and boil.
Хорошенько промойте курицу и нарежьте кусочками. Залейте водой и отварите.
Rinse the pearl barley under running water and boil until half cooked.
Промойте перловку под проточной водой и отварите до полуготовности.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Pour pearl barley and potatoes into the broth with chicken and let it cook. Then
Высыпьте в бульон с курицей перловку и картофель, поставьте вариться. Затем