Prepare all ingredients. Rinse the cereal several times in running water. Wash dried fruits.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте крупу несколько раз в проточных водах. Помойте сухофрукты.
Cut the dried apricots into medium-sized pieces.
Нарежьте курагу кусочками среднего размера.
Cut the prunes into pieces.
Кусочками нарежьте чернослив.
Melt butter in a frying pan.
Растопите на сковороде сливочное масло.
Place the bulgur in the pan.
Выложите в сковороду булгур.
Top with chopped dried fruits and raisins.
Сверху выложите нарезанные сухофрукты и изюм.
Pour boiled water over the bulgur and dried fruits.
Залейте булгур и сухофрукты кипяченой водой.
Cover the pan with a lid.
Накройте сковороду крышкой.
Cook until the water evaporates. After this, add honey to the bulgur. Mix the ingredients well.
Готовьте до момента испарения воды. После этого добавьте в булгур мёд. Хорошо перемешайте ингредиенты.