Take mustard of uniform consistency without grains. Peel the onion and cut it into half rings. By the way, to avoid crying from onions, fill your mouth with water while cutting it. Prepare two separate pans.
Возьмите горчицу однородной консистенции без зерен. Очистите лук от кожуры и нарежьте его полукольцами. Кстати, чтобы не плакать от лука, наберите в рот воды, пока режете его. Подготовьте две отдельные сковороды.
Start frying. Pour in 1 tbsp. vegetable oil into a preheated frying pan, add the onion and fry it for 3-4 minutes until soft.
Займитесь зажаркой. Влейте 1 ст.л. растительного масла в разогретую сковороду, высыпьте лук и обжарьте его 3-4 минуты до мягкого состояния.
Cut the pickled cucumbers into thin slices along the entire length. Place them in the pan with the onions and continue to fry for about five minutes, stirring with a spatula.
Тонкими ломтиками нарежьте соленые огурцы вдоль всей длины. Выложите их в сковороду к луку и продолжайте жарить около пяти минут, помешивая лопаткой.
Cut the meat across the grain into 1 cm thick strips. When cooking beef stroganoff, slicing the meat is important.
Нарежьте мясо поперек волокон соломкой толщиной 1 см. В готовке бефстроганова важное значение имеет нарезка мяса.
Sprinkle the sliced meat with flour and roll the pieces in it on all sides.
Нарезанное мясо посыпьте мукой и обваляйте в ней кусочки со всех сторон.
Proceed to frying the meat. Take a second frying pan. Pour the rest of the vegetable oil into it. Fry the beef over high heat for about 5 minutes, stirring constantly.
Переходите к обжариванию мяса. Возьмите вторую сковороду. Влейте в нее остаток растительного масла. Обжарьте говядину на интенсивном огне около 5 минут, постоянно помешивая.
“Assemble” the finished beef stroganoff. Add fried onions and cucumbers to the meat, add mustard and tomato paste. Salt and pepper the dish.
"Соберите" готовый бефстроганов. Переложите к мясу обжаренный лук с огурцами, добавьте горчицу и томатную пасту. Посолите и поперчите блюдо.
Pour cream or sour cream into the pan with meat and vegetables. Mix everything well, cover with a lid and continue to simmer the dish. You will need to wait 20-25 minutes until fully cooked.
В сковороду с мясом и овощами вылейте сливки или сметану. Хорошо все перемешайте, накройте крышкой и продолжайте тушить блюдо. До полной готовности потребуется подождать 20-25 минут.
Beef Stroganoff with cucumbers is served only hot. The dish goes well with baked potatoes and sliced fresh tomatoes. Bake the potatoes in the oven for 20-25 minutes, add salt. Slice the tomatoes and garnish with the beef stroganoff.
Бефстроганов с огурцами подают только в горячем виде. Блюдо хорошо сочетается с картофелем, запеченным кусочками, и свежими помидорами, нарезанными дольками. Запеките картофель в духовке 20-25 минут, посолите. Нарежьте помидоры и украсьте бефстроганов.