Peel the garlic. Rinse the dill and dry with a paper towel.
Очистите чеснок. Ополосните укроп и просушите бумажным полотенцем.
Cut Borodino bread into 1 cm thick cubes.
Порежьте бородинский хлеб брусочками толщиной 1 см.
Squeeze the garlic through a garlic press or grate it.
Выдавите чеснок через чеснокодавилку или потрите на терке.
Heat the frying pan well, pour in vegetable oil and add Borodino bread.
Хорошо разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите бородинский хлеб.
Fry the bread for 2-3 minutes, then turn over and cook for another 2 minutes.
Обжарьте хлеб 2-3 минуты, а затем переверните и обжарьте еще 2 минуты.
Place the finished croutons on a paper towel to remove excess oil. Then rub the croutons with crushed garlic and sprinkle with salt.
Готовые гренки выложите на бумажное полотенце, чтобы собрать с них лишнее масло. Затем натрите гренки давленным чесноком и посыпьте солью.
The croutons are ready. Serve sour cream sauce with croutons. To do this, mix sour cream and chopped dill and pepper. Bon appetit.
Гренки готовы. Подайте к гренкам сметанный соус. Для этого смешайте сметану и рубленный укроп, поперчите. Приятного аппетита.