Rinse cereals, vegetables and mushrooms.
Промойте крупу, овощи и грибы.
Cut the carrots into strips or grate them on a coarse grater.
Морковь нарежьте соломкой или натрите на крупной терке.
Peel and finely chop the onion.
Очистите и мелко нарежьте лук.
Slice the mushrooms along the stem.
Нарежьте грибы вдоль ножки.
Heat the frying pan. Fry carrots and onions in vegetable oil.
Разогрейте сковороду. На растительном масле обжарьте морковь и репчатый лук.
In a separate pan, fry the mushrooms until golden brown.
В отдельной сковороде обжарьте грибы до золотистой корочки.
Pour water into a soup pot and add bulgur. Place on the fire and wait until it boils. Cook for 20 minutes.
В кастрюлю для супа налейте воду и выложите булгур. Поставьте на огонь и дождитесь кипения. Варите 20 минут.
Place the fried vegetables and mushrooms in the pan. Add spices and cook for another 5-10 minutes.
Выложите в кастрюлю обжаренные овощи и грибы. Добавьте специи и варите еще 5-10 минут.
Season the soup with freshly ground black pepper before serving.
Перед подачей приправьте суп свежемолотым черным перцем.