Prepare all ingredients. Rinse the cereal several times in running water. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте крупу несколько раз в проточных водах. Помойте и почистите овощи.
Cut the tomatoes into medium-sized pieces.
Нарежьте помидоры кусочками среднего размера.
Cut the cucumbers into medium-sized cubes.
Нарежьте огурцы кубиками среднего размера.
Chop the garlic and finely chop the green onions.
Измельчите чеснок и мелко нарежьте зеленый лук.
Wash the bulgur, dry it and pour boiling water in a 1:1 ratio.
Промойте булгур, просушите и залейте кипятком в соотношении 1:1.
Place chopped vegetables in one bowl, add chopped garlic.
Сложите в одну миску нарезанные овощи, добавьте измельченный чеснок.
Add steamed bulgur to the salad.
Добавляем распаренный булгур в салат.
Add salt, seasonings and black pepper to taste. Season the salad with vegetable oil. Mix all ingredients.
Добавьте соль, приправы и черный молотый перец по вкусу. Заправьте салат растительным маслом. Перемешайте все ингредиенты.