Prepare all ingredients. Rinse the cereal several times in running water. Wash and peel the onions.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте крупу несколько раз в проточных водах. Помойте и очистите лук от шелухи.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Take a deep frying pan, grease it with vegetable oil and add chopped onions for frying. Fry for no more than 3 minutes until the onion is translucent. Add tomato paste and paprika to the onion.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и выложите нарезанный репчатый лук для обжарки. Обжаривайте не более 3 минут, чтобы лук был прозрачным. Добавьте к луку томатную пасту и паприку.
Mix all ingredients. Fry for another 3 minutes
Перемешайте все ингредиенты. Обжаривайте еще 3 минуты
Pour water into the pan and put it on gas. Add lentils.
Налейте в кастрюлю воду, поставьте ее на газ. Добавьте чечевицу.
Then add bulgur and chicken broth to make the soup tasty and rich. Once the water has boiled, turn down the gas, cover with a lid and cook for 20 minutes.
Затем добавьте булгур и куриный бульон, чтобы суп был вкусный и наваристый. После момента кипения воды сделайте газ тише, накройте крышкой и варите 20 минут.
Add the contents of the pan to the pan. Add salt and ground black pepper to taste. Mix all ingredients and cook the soup for another 10 minutes.
Добавьте в кастрюлю содержимое сковороды. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте все ингредиенты и варите суп еще 10 минут.