Thaw the turkey if necessary, rinse and pat dry with a paper towel. Rinse the vegetables thoroughly.
Индейку при необходимости разморозьте, промойте и промакните бумажным полотенцем. Овощи тщательно промойте.
Boil the bulgur.
Отварите булгур.
Peel the carrots and cut into cubes.
Морковь очистите и нарежьте кубиками.
Peel the onion and chop finely.
Репчатый лук очистите и мелко нарежьте.
Cut the cherry tomatoes in half lengthwise.
Разрежьте помидоры черри вдоль на две части.
Finely chop the chili pepper. Peel the garlic and chop it in a convenient way.
Перец чили мелко нарежьте. Чеснок очистите от шелухи и измельчите удобным способом.
Cut the turkey into medium pieces.
Нарежьте индейку средними кусочками.
Fry the onions and carrots and add the bulgur to them. Stir.
Лук и морковь обжарьте и выложите к ним булгур. Перемешайте.
Fry the turkey separately.
Отдельно обжарьте индейку.
Add tomatoes and garlic, salt, pepper and seasonings to turkey. Stir and fry over medium heat for 10 minutes.
Добавьте к индейке помидоры и чеснок, соль, перец и приправы. Перемешайте и жарьте на среднем огне 10 минут.
Place the bulgur on a serving plate, then the turkey. Serve the dish to the table.
Выложите на порционную тарелку булгур, затем индейку. Подавайте блюдо к столу.