Thaw the squid first and rinse under the tap. Rinse the vegetables under running water.
Кальмара предварительно разморозьте и сполосните под краном. Промойте овощи под проточной водой.
Prepare the bulgur.
Приготовьте булгур.
Chop the carrots.
Измельчите морковь.
Peel the onion and cut into cubes.
Лук очистите от шелухи и нарежьте кубиками.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте помидоры черри пополам.
Peel the chili pepper and garlic and chop finely.
Перец чили и чеснок очистите и мелко порубите.
Pour vegetable oil into a frying pan and put on fire. Add onions and carrots and fry a little. Then add the prepared bulgur to the vegetables and stir.
Налейте в сковороду растительное масло и поставьте на огонь. Выложите лук с морковью и немного обжарьте. После выложите к овощам готовый булгур и перемешайте.
In a separate frying pan, fry the tomatoes and garlic, add the squid cut into rings, herbs and spices. Pour in a small amount of water, stir and bring to a boil. Reduce heat and simmer for 2-3 minutes.
На отдельной сковороде обжарьте помидоры и чеснок, добавьте к ним нарезанный кольцами кальмар, приправы и специи. Залейте небольшим количеством воды, перемешайте и доведите до кипения. Убавьте огонь и варите 2-3 минуты.
Place the bulgur and squid with vegetables on a beautiful plate.
Выложите булгур и кальмары с овощами в красивую тарелку.