Thaw the shrimp and rinse under running water. Prepare the vegetables.
Креветки разморозьте и промойте проточной водой. Подготовьте овощи.
Boil the bulgur in salted water until tender.
Булгур отварите в подсоленной воде до готовности.
Finely chop the carrots.
Мелко нарежьте морковь.
Chop the onion.
Измельчите лук.
Cut cherry tomatoes into halves.
Помидоры черри нарежьте половинками.
Grind the chili pepper and garlic.
Измельчите перец чили и чеснок.
Place the frying pan on the heat and add a little oil. Fry the onions and carrots and add the prepared bulgur to them. Stir.
Поставьте сковороду на огонь и налейте немного масла. Обжарьте лук и морковь и выложите к ним готовый булгур. Перемешайте.
Separately, fry the tomatoes and garlic. Add shrimp to them.
Отдельно обжарьте помидоры и чеснок. Добавьте к ним креветки.
Fry the shrimp on both sides for 2-3 minutes.
Обжарьте креветки с двух сторон по 2-3 минуты.
Place the bulgur with shrimp on a plate and serve.
Булгур с креветками выложите в тарелку и подавайте к столу.