Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables. Peel the garlic and onion, remove the stalk with seeds from the bell pepper. Rinse the bulgur in cold water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте. Чеснок и лук очистите, из болгарского перца выньте плодоножку с семечками. Булгур промойте в холодной воде.
Soak the chickpeas in cold water.
Замочите нут в холодной воде.
Chop the red onion.
Нарежьте красный лук.
Cut the tomatoes into medium pieces.
Помидоры нарежьте средними кусочками.
Also cut the bell pepper into medium pieces.
Также средними кусочками нарежьте болгарский перец.
Finely chop the chili pepper and garlic.
Мелко нарежьте перец чили и чеснок.
In a frying pan preheated with vegetable oil, fry the onions, tomatoes and bell peppers.
На предварительно разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук, помидоры и болгарский перец.
Add tomato paste, garlic, cumin, salt, pepper and bulgur to the vegetables. Stir and simmer over medium heat for 5 minutes.
Добавьте к овощам томатную пасту, чеснок, зиру, соль, перец и булгур. Перемешайте и тушите на среднем огне в течение 5 минут.
Place the chickpeas in the pan, stir and continue to simmer over low heat for another 15-20 minutes, stirring occasionally. Add a little water if necessary.
Выложите в сковороду нут, перемешайте и продолжайте тушить на медленном огне еще 15-20 минут, периодически помешивая. При необходимости добавьте немного воды.
Place the finished bulgur with chickpeas on serving plates and serve.
Готовый булгур с нутом выложите на порционные тарелки и подавайте к столу.