Rinse the pearl barley until the water runs clear. Pour plenty of cold water over the cereal and leave for 3 hours, or preferably overnight.
Промойте перловку, пока вода не станет прозрачной. Залейте крупу большим количеством холодной воды и оставьте на 3 часа, а лучше на ночь.
Cut the champignons into 4 parts.
Разрежьте шампиньоны на 4 части.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the carrots into thin semicircular slices.
Морковь нарежьте тонкими полукруглыми ломтиками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions and carrots over medium heat for 5 minutes until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте лук и морковь на среднем огне в течении 5 минут до золотистого цвета.
Add mushrooms to vegetables, fry for another 5 minutes.
Добавьте к овощам грибы, жарьте еще 5 минут.
Add pearl barley to the pan, after draining the water. Fry everything together for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду перловку, предварительно слив с нее воду. Обжарьте всё вместе еще 3 минуты.
Transfer the fried vegetables, mushrooms and pearl barley to a baking dish. Distribute everything in an even layer.
Переложите обжаренные овощи, грибы и перловку в форму для запекания. Распределите всё равномерным слоем.
Fill the ingredients with water. Add salt and pepper to taste.
Залейте ингредиенты водой. Добавьте соль и перец по вкусу.
Cover the pan with foil and place in the oven for 40-60 minutes.
Накройте форму фольгой и отправьте в духовку на 40-60 минут.
Stir the finished pearl barley. Taste and add a little more salt if needed.
Готовую перловку перемешайте. Попробуйте и добавьте еще немного соли, если это необходимо.
The barley is ready in the oven. Bon appetit!
Перловка в духовке готова. Приятного аппетита!
Use wild mushrooms instead of champignons. Serve pearl barley with fresh vegetable salad.
Вместо шампиньонов используйте лесные грибы. Подайте перловку с салатом из свежих овощей.