Rinse the pearl barley with cold water and then drain in a colander. Pour 1 liter of clean cold water over the cereal and leave for 1 hour. Peel the onions and carrots.
Промойте перловку холодной водой, а затем откиньте на дуршлаг. Залейте крупу 1 л чистой холодной воды и оставьте на 1 час. Очистите репчатый лук и морковь.
Place the pearl barley in the multicooker bowl and add three glasses of water. Close the lid and turn on the “Grains” or “Porridge” program. Cook the barley for 60 minutes.
Выложите перловку в чашу мультиварки и залейте тремя стаканами воды. Закройте крышку и включите программу «Крупа» или «Каша». Варите перловку 60 минут.
Meanwhile, finely chop the onion.
Тем временем мелко нарежьте репчатый лук.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Heat vegetable oil in a frying pan and place onions and carrots on it.
Разогрейте растительное масло в сковороде и выложите на нее лук и морковь.
Fry the vegetables over medium heat for 8-10 minutes until soft and golden brown.
Обжарьте овощи на среднем огне в течении 8-10 минут до мягкости и золотистого цвета.
At the end of cooking, stir the barley.
По окончании варки, перемешайте перловку.
Add fried vegetables, salt and paprika to the barley.
Добавьте к перловке обжаренные овощи, соль и паприку.
Mix everything and leave to brew for 10 minutes under the lid.
Всё перемешайте и оставьте на 10 минут под крышкой настояться.
The barley in the slow cooker is ready. Bon appetit!
Перловка в мультиварке готова. Приятного аппетита!