Peel the carrots. Rinse pearl barley with cold water. Clean the meat from films and veins.
Очистите морковь. Промойте перловую крупу холодной водой. Мясо очистите от пленок и прожилок.
Cut the carrots into thin slices.
Нарежьте морковь тонкими ломтиками.
Cut the pork into small pieces.
Свинину нарежьте небольшими кусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the pork for 5-7 minutes until golden brown. Salt and pepper the meat to taste.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте свинину в течении 5-7 минут до румяного цвета. Посолите и поперчите мясо по вкусу.
Add carrots and spices to the pan. Stir and fry for 2-3 minutes.
Добавьте в сковороду морковь и специи. Перемешайте и жарьте 2-3 минуты.
Add pearl barley and water to the pan.
Добавьте в сковороду перловку и воду.
Bring the water to a boil, reduce heat and cover the dish with a lid.
Доведите воду до кипения, убавьте огонь и накройте блюдо крышкой.
Simmer the pearl barley for 30-40 minutes until cooked.
Тушите перловку 30-40 минут до готовности.
The barley with meat is ready. Bon appetit!
Перловка с мясом готова. Приятного аппетита!
Garnish the dish with cilantro sprigs. Serve the barley with a salad of fresh vegetables.
Украсьте блюдо веточками кинзы. Подайте к перловке салат из свежих овощей.