Wash the greens and peel the onions.
Помойте зелень и очистите репчатый лук.
Chop the onion.
Репчатый лук измельчите.
Chop the greens.
Порубите зелень.
Rinse and soak the pearl barley for 2 hours.
Промойте и замочите перловку на 2 часа.
Place a deep frying pan on the fire and add a little olive oil. Then put the chopped onion there.
Поставьте глубокую сковороду на огонь и добаьте немного оливкового масла. После выложите туда нарезанный лук.
Fry the onion and add the stew to it.
Обжарьте лук и выложите к нему тушенку.
Place the prepared barley in a frying pan with fried onions and stew.
Выложите в сковороду с обжаренными луком и тушенкой готовую перловку.
Fill the contents of the frying pan with boiled water. Simmer under a closed lid over medium heat until the pearl barley is ready, about 20 minutes.
Содержимое сковороды залейте кипяченой водой. Тушите под закрытой крышкой на среднем огне до готовности перловки примерно 20 минут.
Sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью.
Salt the contents of the pan to taste and mix thoroughly.
Содержимое сковороды посолите по вкусу и тщательно перемешайте.