Before cooking, pearl barley should be washed and soaked in cold water for a couple of hours. Rinse the pork. Prepare the vegetables.
Перед готовкой перловую крупу следует промыть и залить холодное водой на пару часов. Промойте свинину. Подготовьте овощи.
Cut the onion into small pieces.
Нарежьте лук небольшими кусочками.
Cut the pork into medium sized pieces.
Нарежьте свинину кусочками среднего размера.
Chop the herbs and chop the garlic.
Измельчите зелень и нарежьте чеснок.
Prepare a cooking pot. Fill the pearl barley with water in a ratio of 1:3 and bring to a boil. Reduce heat and simmer for 50 minutes.
Подготовьте кастрюлю для варки. Залейте перловку водой в пропорции 1:3 и доведите до кипения. Убавьте огонь и варите в течение 50 минут.
Fry the onion in olive oil.
Обжарьте лук на оливковом масле.
Next, add the chopped pork to the pan.
Далее отправьте в сковороду нарезанную свинину.
Fry the onion and meat until golden brown.
Обжаривайте лук и мясо до золотистой корочки.
Add pearl barley to the finished meat.
К готовому мясу добавьте перловую крупу.
Add spices to taste and mix the ingredients thoroughly. Barley with pork is ready!
Добавьте специи по вкусу и тщательно перемешайте ингредиенты. Перловка со свининой готова!
Place the barley with pork in a deep plate and garnish with a sprig of herbs.
Перловку со свининой выложите в глубокую тарелку и украсьте веточкой зелени.