To make the cereal cook faster, rinse and soak it in cold water for at least 2 hours. Rinse the chicken fillet, carrots and herbs. Peel the onion.
Чтобы крупа варилась быстрее, промойте и замочите ее в холодной воде минимум на 2 часа. Промойте куриное филе, морковь и зелень. Очистите лук.
Chop the onion.
Лук нарежьте.
Grind the carrots using a coarse grater.
Морковь измельчите с помощью крупной терки.
Cut the chicken breast fillet into large pieces.
Нарежьте филе куриной грудки крупными кусками.
Chop the herbs and chop the garlic.
Измельчите зелень и нарежьте чеснок.
Take a pan, put pearl barley in it and fill the pan with water to 2/3 of the level. Cook the cereal for 50 minutes after boiling.
Возьмите кастрюлю, положите в нее перловку и залейте кастрюлю водой на 2/3 уровня. Варите крупу в течение 50 минут после кипения.
Place the pan on the fire and grease with a small amount of olive oil. Add carrots and onions and fry a little.
Сковороду поставьте на огонь и смажьте небольшим количеством оливкового масла. Выложите морковь и лук, немного обжарьте.
Add chicken breast to vegetables.
К овощам выложите куриную грудку.
Add spices to the chicken and vegetables to taste.
К курице и овощам добавьте специи по вкусу.
Fry until the chicken is done.
Обжаривайте до готовности курицы.
Add prepared pearl barley to the pan.
Добавьте в сковороду готовую перловую крупу.
Add salt to taste. Stir the dish.
Добавьте соль по вкусу. Перемешайте блюдо.
Garnish the barley with chicken with chopped dill.
Украсьте перловку с курицей измельченным укропом.