Arrange all the ingredients conveniently. Peel the onions and carrots, wash and dry the meat. Prepare your frying pan and saucepan.
Разложите удобно все ингредиенты. Очистите лук и морковь от кожицы, помойте и обсушите мясо. Подготовьте сковороду и кастрюлю.
Cut the turkey fillet across the grain into 1 cm wide steaks. Pound them lightly with a kitchen mallet. Salt and pepper the meatballs on both sides. Cut the meat into thin pieces 1 cm wide.
Порежьте филе индейки поперек волокон на стейки шириной 1 см. Слегка отбейте их кухонным молоточком. Посолите и поперчите биточки с обеих сторон. Нарежьте мясо тонкими кусочками шириной 1 см.
Dredge thin slices of meat in flour on all sides.
Обваляйте в муке со всех сторон тонкие брусочки мяса.
Proceed to frying the meat. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Place the prepared turkey pieces in a single layer in the pan. Quickly brown the meat on all sides. Do this with the entire batch of meat.
Переходите к обжарке мяса. Нагрейте сковороду и налейте в нее растительное масло. Подготовленные кусочки индейки выложите в один слой на сковороду. Быстро обжарьте мясо со всех сторон. Так проделайте со всей партией мяса.
Pour water to cover the meat by 3-4 cm. Add salt to taste. Bring to a boil and simmer over low heat for 40 minutes.
Налейте воды, чтобы она покрыла мясо на 3-4 см. Добавьте соль по вкусу. Доведите до кипения и на слабом огне варите в течение 40 минут.
Sauté the vegetables. To do this, grate the carrots on a medium grater. Finely chop the onion. Sauté onions and carrots in a frying pan with vegetable oil for 4-5 minutes. Add tomato paste and sour cream to the vegetables. Boil for 3-4 minutes.
Спассеруйте овощи. Для этого натрите морковь на средней терке. Мелко порубите лук. Пассеруйте лук с морковью на сковороде с растительным маслом 4-5 минут. Добавьте к овощам томатную пасту и сметану. Прокипятите минуты 3-4.
Add the vegetable filling to the pan with the turkey, add a bay leaf and simmer for another 15-20 minutes.
В кастрюлю с индейкой добавьте заливку из овощей, положите лавровый лист и проварите еще 15-20 минут.
For a hot turkey dish with gravy, make beautiful slices of vegetables: tomatoes, radishes, cucumbers. Complete the serving with sprigs of parsley and basil.
К горячему блюду из индейки с подливой сделайте красивую нарезку овощей: томатов, редиса, огурцов. Дополните сервировку веточками петрушки и базилика.