Wash the mushrooms and herbs, peel the onions. Before cooking, fill the barley with water for 2 hours.
Вымойте грибы и зелень, лук очистите от шелухи. Перед варкой залейте перловку водой на 2 часа.
Cut the champignons into medium-sized pieces.
Нарежьте шампиньоны кусочками среднего размера.
Chop the onion, garlic and herbs.
Нарежьте лук, чеснок и зелень.
Place pearl barley in a suitable pan and add water in a ratio of 1:3. Turn on the heat and wait until it boils. Reduce heat and simmer for 50 minutes.
В подходящую кастрюлю выложите перловую крупу и залейте водой в пропорции 1:3. Включите огонь и дождитесь кипения. Убавьте огонь и варите 50 минут.
Fry the onions in a frying pan heated with olive oil.
На разогретой с оливковым маслом сковороде обжарьте репчатый лук.
Add chopped mushrooms to the onions.
К луку добавьте нарезанные грибы.
Fry the onions and mushrooms until golden brown.
Обжарьте лук и грибы до золотистой корочки.
Add pearl barley and chopped garlic to the prepared mushrooms.
К готовым грибам добавьте перловку и измельченный чеснок.
Salt the pearl barley with mushrooms and mix.
Перловку с грибами посолите и перемешайте.
Before serving, sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью.