Soak the pearl barley for 2 hours in advance. Rinse the greens under running water. Remove the skins from the onions.
Заранее замочите перловую крупу на 2 часа. Сполостните зелень под проточной водой. С репчатого лука удалите шелуху.
Chop the onion.
Измельчите лук.
Chop the herbs and garlic.
Измельчите зелень и чеснок.
Place the pearl barley in a saucepan and add water at the rate of 1 part barley and 3 parts water. Bring to a boil and simmer over low heat for 50 minutes.
Выложите перловку в кастрюлю и залейте водой из расчета 1 часть крупы и 3 части воды. Доведите до кипения и варите на небольшом огне 50 минут.
Pour some olive oil into a deep frying pan and put on fire. Fry the onion and garlic.
Налейте в глубокую сковороду немного оливкового масла и постаьте на огонь. Обжарьте лук и чеснок.
Place the prepared pearl barley into the frying pan.
Выложите в сковороду готовую перловку.
Add salt to taste and stir. The porridge is ready!
Посолите по вкусу и перемешайте. Каша готова!