Rinse the pearl barley, cover with water and leave for two hours. Wash and peel vegetables and herbs.
Промойте перловку, залейте водой и оставьте на два часа. Овощи и зелень помойте и очистите.
Cut the bell pepper into strips.
Нарежьте болгарский перец соломкой.
Chop the onion.
Измельчите репчатый лук.
Carrots can be chopped or grated on a coarse grater.
Морковь можно нарезать или потереть на крупной терке.
Finely chop the garlic and herbs.
Чеснок и зелень мелко нарежьте.
Place the swollen pearl barley into the pan and add water at a ratio of 1:3. After boiling, cook the cereal for 50 minutes.
В кастрюлю выложите набухшую перловку и добавьте воды из расчета 1:3. После кипения варите крупу 50 минут.
Take a deep frying pan, grease it with olive oil and add onions, carrots and bell peppers for frying.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее оливковым маслом и выложите репчатый лук, морковь и болгарский перец для обжарки.
Add paprika and semolina to vegetables.
Добавьте в овощи паприку и манку.
Mix all ingredients.
Перемешайте все ингредиенты.
Add the prepared pearl barley to the fried vegetables.
К обжаренным овощам выложите готовую перловку.
Add spices to taste and stir. The dish is ready!
Добавьте специи по вкусу и перемешайте. Блюдо готово!
Before serving, decorate the dish with fresh herbs.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью.