Prepare all ingredients. Wash the greens and onions. Peel the onions.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте зелень и репчатый лук. Очистите репчатый лук.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Take a deep frying pan, grease it with olive oil and add onions for frying.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее оливковым маслом и выложите репчатый лук для обжарки.
Add minced chicken to the pan.
Добавьте в сковороду куриный фарш.
Add pasta to the pan and pour boiled water over it.
Добавьте в сковороду макароны и залейте их кипяченой водой.
Cover the pan with a lid and cook the dish for another 10 minutes.
Накройте сковороду крышкой, готовьте блюдо еще 10 минут.
Remove the lid, add salt and ground black pepper to taste, mix all ingredients.
Снимите крышку, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу, перемешайте все ингредиенты.