Wash all vegetables. Remove the core and membranes from the bell pepper. Peel the cucumber. Prepare the remaining ingredients.
Помойте все овощи. Из болгарского перца удалите сердцевину и перегородки. Очистите огурец от кожуры. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the cucumber into small cubes measuring 5-8 mm.
Нарежьте огурец небольшими кубиками размером 5-8 мм.
Cut the bell pepper into small squares.
Болгарский перец нарежьте небольшими квадратиками.
Also cut the tomatoes into small cubes 5-8 mm in size.
Помидоры нарежьте также небольшими кубиками размером 5-8 мм.
Chop the leek into thin rings.
Лук-порей нашинкуйте тонкими кольцами.
Finely chop the parsley.
Петрушку мелко порубите.
Pour boiling water over the couscous, cover with a lid and leave for 5-7 minutes.
Залейте кускус кипятком, накройте крышкой и оставьте на 5-7 минут.
Stir the finished couscous.
Готовый кускус перемешайте.
Add tomatoes, cucumbers, bell peppers, leeks and parsley to the couscous salad bowl.
Добавьте в салатник к кускусу помидоры, огурцы, болгарский перец, лук-порей и петрушку.
Season the salad with olive oil and lemon juice. Salt and pepper the dish to taste. Stir.
Заправьте салат оливковым маслом и лимонным соком. Посолите и поперчите блюдо по вкусу. Перемешайте.
Tabbouleh salad with couscous is ready. Bon appetit!
Салат табуле с кускусом готов. Приятного аппетита!
Add avocado to your salad to make the dish even tastier and healthier. To present tabbouleh beautifully, place it through a ring and top with a cherry tomato and a sprig of cilantro.
Добавьте в салат авокадо, так блюдо станет еще вкуснее и полезнее. Чтобы красиво подать табуле, выложите его через кольцо и украсьте сверху помидором черри и веточкой кинзы.