Liver refers to meat by-products, namely liver, kidneys, heart and lung. Not everyone will like this set, however, liver is in certain demand. Various dishes are prepared from it. For example, a pate is prepared from the liver, and the kidneys are added to the hodgepodge. Pies with liver are very tasty. This recipe uses liverwurst to make them. But you can take the liver, heart and lungs directly and make minced meat.
Ливер — это мясные субпродукты, к которым относятся печень, почки, сердце и легкие. Не всем по душе такой набор, однако спрос на ливер стабилен. Из него готовят различные блюда: например, из печени делают паштет, а почки добавляют в сборную солянку. Пирожки с ливером получаются очень вкусными, а в этом рецепте применяется ливерная колбаса. Но можно взять буквально печень, сердце и легкие и сделать фарш.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the liverwurst into small 5mm cubes.
Нарежьте ливерную колбасу небольшими кубиками размером 5 мм.
In a deep bowl, combine the yeast with warm water and stir until completely dissolved.
В глубокой чаше соедините дрожжи с теплой водой и перемешайте до полного их растворения.
Add some flour, salt, sugar and vegetable oil.
Добавьте часть муки, соль, сахар и растительное масло.
Mix everything well.
Все хорошо перемешайте.
Gradually add the remaining flour. Knead the dough until it begins to stick to the sides of the bowl. You may need a little more or a little less flour. Form the dough into a ball and place it in the bowl. Cover it with film or a clean towel and put it in a warm place for 1 hour.
Постепенно добавьте оставшуюся муку. Месите тесто до тех пор, пока оно не станет отлипать от стенок чаши. Может понадобится чуть больше или чуть меньше муки. Сформируйте из теста шар и положите его в чашу. Накройте его пленкой или чистым полотенцем и уберите в теплое место на 1 час.
When the dough has risen, turn it out onto a floured counter.
Когда тесто подойдет, выложите его на присыпанный мукой стол.
Divide the dough into portions.
Разделите тесто на порции.
Take a piece of dough, sprinkle with flour and roll out to a thickness of 3-5 mm.
Возьмите кусочек теста, посыпьте мукой и раскатайте до толщины 3-5 мм.
Place some filling on the dough.
Выложите на тесто немного начинки.
Wrap the filling in the dough and form a pie. Make the rest of the pies in this manner.
Заверните начинку в тесто и сформируйте пирог. Таким образом сделайте остальные пирожки.
Fry the pies in vegetable oil on both sides for 10-15 minutes.
Обжарьте пирожки на растительном масле с обеих сторон в течении 10-15 минут.
The liver pies are ready. Bon appetit!
Пирожки с ливером готовы. Приятного аппетита!
Fry the liver sausage with onions in vegetable oil.
Обжарьте ливерную колбасу с репчатым луком на растительном масле.