Cook bulgur according to package instructions. Wash the vegetables, prepare all the ingredients and work surface.
Отварите булгур согласно инструкции на упаковке. Помойте овощи, подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность.
Cut iceberg lettuce into large pieces. Remove the core and seeds from the pepper. Cut the pepper into thin strips.
Салат айсберг нарежьте крупными кусочками. У перца удалите сердцевину и семечки. Нарежьте перец тонкой соломкой.
Cut the cucumber into half rings and the tomato into slices. Chop the garlic.
Нарежьте огурец полукольцами, а помидор – дольками. Измельчите чеснок.
Place the chopped vegetables and bulgur into a deep bowl. Salt the ingredients and add your favorite spices. Dress the salad with olive oil and toss it carefully.
В глубокую миску переложите нарезанные овощи и булгур. Посолите ингредиенты и добавьте любимые специи. Заправьте салат оливковым маслом и тщательно перемещайте его.
Place the salad in a serving bowl and garnish with chopped feta. Bon appetit!
Выложите салат в тарелку для подачи и украсьте нарезанной фетой. Приятного аппетита!
The salad already looks beautiful, but if you serve it in portions in a glass, the taste of the dish will sparkle with new colors!
Салат и так выглядит красиво, но если вы подадите его порционно в бокале, вкус блюда заиграет новыми красками!