Immediately before cooking, you need to put all the food on the table and peel the vegetables.
Непосредственно перед готовкой необходимо выложить все продукты на стол, очистите овощи.
Finely chop the onion.
Мелко измельчите репчатый лук.
Grate the peeled, washed carrots.
Натрите очищенную вымытую морковь.
Cut the potatoes into slices.
Нарежьте ломтиками картофель.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Prepare the broth: boil the meat with bay leaf for 30 minutes.
Приготовьте бульон: в течение 30 минут отваривайте мясо с лавровым листом.
Fry the onion with vegetable oil.
Лук обжарьте с растительным маслом.
Add carrots to it. Stir the vegetables and fry for 2-3 minutes.
Добавьте к нему морковь. Перемешайте овощи и обжарьте в течение 2-3 минут.
Add beets, garlic and tomato paste and simmer for 3-5 minutes.
Добавьте свеклу, чеснок и томатную пасту и тушите 3-5 минут.
Remove the meat from the broth and chop.
Достаньте мясо из бульона и нарежьте.
When the broth boils, add potatoes to it and cook for 3-5 minutes.
Когда будьон закипит, добавьте в него картофель и варите 3-5 минут.
Add chopped meat. Add the roast and vinegar to the broth.
Добавьте нарезанное мясо. Выложите в бульон поджарку и уксус.
Add spices to taste. Cook the borscht for another 3-5 minutes. Let it brew a little and absorb the seasonings. Place on serving plates and serve. Bon appetit!
Добавьте специи по вкусу. Варите борщ еще 3-5 минут. Дайте ему немного настояться и напитаться приправами. Разложите по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve with your favorite herbs, sour cream or mayonnaise.
Подавайте с любимой зеленью, сметаной или майонезом.