Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables, prepare the work surface. Boil the eggs hard
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи, подготовьте рабочую поверхность. Отварите яйца вкрутую
Peel and boil the beets until tender for 15-20 minutes. Save the beet broth for seasoning the soup.
Очистите и отварите свеклу до готовности в течение 15-20 минут. Свекольный бульон сохраните для заправки супа.
Boil the potatoes until tender for 15-20 minutes.
Отварите картофель до готовности в течение 15-20 минут.
Slice the cucumbers.
Нарежьте огурцы.
Chop the green onions.
Нарежьте зеленый лук.
Cut the doctor's sausage into slices.
Нарежьте ломтиками докторскую колбасу.
Grate the boiled beets.
Натрите вареную свеклу.
Chop the boiled potatoes and boiled eggs.
Нарежьте отварной картофель и сваренные яйца.
Place all the chopped ingredients into serving bowls and pour in the beetroot broth.
Разложите все нарезанные ингредиенты в порционные тарелки и залейте свекольным бульоном.
Add chopped dill.
Добавьте нарезанный укроп.
Mix the ingredients thoroughly.
Тщательно перемешайте ингредиенты.
The dish is ready! Serve cold borscht on the table. Bon appetit!
Блюдо готово! Подавайте холодный борщ на стол. Приятного аппетита!