Everything should be ready to go: the food is laid out on the table, the vegetables are peeled.
Все должно быть готово к работе: продукты выложены на стол, овощи очищены.
Shred the cabbage.
Капусту нашинкуйте.
Grate the carrots on a coarse grater.
На крупной терке натрите морковь.
Chop the onion.
Порежьте лук.
Slice the potatoes.
Нарежьте картофель.
Grate the garlic or press through a garlic press.
Чеснок натрите или надавите через чеснокодавилку.
Grate the beets.
Натрите свеклу.
Place the meat in cold water, add a bay leaf and cook for about half an hour.
Положите мясо в холодную воду, добавьте лавровый лист и варите в примерно полчаса.
Fry the onion in a heated frying pan.
Пожарьте лук на разогретой сковороде.
Add carrots to the onion and fry for a couple of minutes.
Добавьте к луку морковь и обжаривайте пару минут.
Add beets, half a glass of broth, garlic and tomato paste.
Добавьте туда же свеклу, полстакана бульона, чеснок и томатную пасту.
Simmer everything for about 3-5 minutes.
Тушите все примерно 3-5 минут.
Remove the meat from the pan and cut into manageable pieces.
Достаньте мясо из кастрюли и нарежьте удобными кусочками.
Bring the broth to a boil and add chopped cabbage and potatoes. Cook the soup for 3-5 minutes over high heat. Add chopped meat.
Доведите бульон до кипения и переложите туда нарезанную капусту и картофель. Варите суп 3-5 минут на сильном огне. Добавьте нарезанное мясо.
Add the roast and grated horseradish to the broth.
Выложите в бульон поджарку и тертый хрен.
Add salt and ground black pepper to taste. Cook the borscht for another 3-5 minutes. Let the borscht brew for a while and serve. Bon appetit!
Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Варите борщ еще 3-5 минут. Дайте борщу немного настояться и подавайте к столу. Приятного аппетита!