Before cooking, everything should be ready to go: wash and peel the vegetables, lay out all the ingredients.
Перед готовкой должно быть все готово к работе: вымойте и очистите овощи, выложите все продукты.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте полукольцами репчатый лук.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Grate the carrots and beets on a coarse grater, or chop them very finely.
Натрите морковь и свеклу на крупной терке, или очень мелко их нарежьте.
Slice the potatoes.
Нарежьте картофель.
For the broth, simmer the beef for 35-40 minutes in salted water. After this, you need to remove the meat and cut it into pieces.
Для бульона варите говядину в течение 35-40 минут в подсоленной воде. После этого мясо нужно достать и нарезать кусочками.
Fry carrots and onions. Then add grated beets to them.
Поджарьте морковь с луком. Потом добавьте к ним тертую свеклу.
Pour half a glass of warm broth, tomato paste and garlic into the pan, salt and pepper to taste. Simmer the vegetables for 5-7 minutes. Be sure to stir.
Влейте в сковороду полстакана теплого бульона, томатную пасту и чеснок, соль и перец по вкусу. Тушите овощи в течение 5-7 минут. Обязательно помешивайте.
Add potatoes to the broth. After the soup boils again, add the diced meat to it.
Закиньте в бульон картофель. После того, как суп снова закипит, выложите в него нарезанное кубиками мясо.
Place the roast into the soup. Cook the borscht for another 5-7 minutes.
Выложите в суп зажарку. Варите борщ еще 5-7 минут.
Let the borscht be filled with spices and broth and steep before serving. Bon appetit!
Пусть борщ насытится специми и бульоном и настоится перед подачей. Приятного аппетита!
Garnish the borscht with chopped herbs.
Украсьте борщ рубленой зеленью.