For ease of preparation, place the food on the table.
Для удобства приготовления выложите продукты на стол.
Heat the frying pan. Fry the bulgur in vegetable oil or butter for 2-3 minutes.
Разогрейте сковороду. На растительном или сливочном масле 2-3 минуты обжарьте булгур.
Fill with water and add spices to taste.
Залейте водой и добавьте специи по вкусу.
Stir the contents of the pan. Add 2-3 cloves of garlic.
Перемешайте содержимое сковороды. Добавьте 2-3 зубчика чеснока.
Cover the pan with a lid. Cook until the cereal has absorbed all the water (10-15 minutes).
Накройте сковороду крышкой. Готовьте, пока крупа не впитает всю воду (10-15 минут).
Stir in the bulgur. The dish is ready!
Перемешайте булгур. Блюдо готово!
Bulgur can be served with fish or meat.
Булгур можно подать к рыбу или мясу.