Pre-rinse and soak the peas in cold water. Peel the onions and peel the carrots. Remove damaged and dirty leaves from the cabbage and rinse it.
Предварительно промойте и замочите горох в холодной воде. Очистите от шелухи лук и почистите морковь. Удалите у капусты поврежденные и грязные листья, ополосните ее.
Chop the cabbage into thin strips.
Нашинкуйте капусту тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте лук тонкими полукольцами.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Heat a frying pan with vegetable oil. Place the onion in the pan and fry it until tender. Add carrots and cabbage to the onions. Fry vegetables over low heat for 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Положите в сковороду лук, жарьте его до готовности. К луку добавьте морковь и капусту. Обжаривайте овощи на слабом огне 10 минут.
Place the peas in a saucepan, add water and put on fire. Cook until boiling, then reduce heat. When cooking peas, it is necessary to remove the foam. You can use broth instead of water.
Положите горох в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Варите до закипания, затем убавьте огонь. При варке гороха необходимо снимать пену. Вместо воды можете использовать бульон.
When the soup is ready, pour it into bowls and serve hot. Garnish the soup with fresh herbs.
Когда суп будет готов, разлейте его по тарелкам и подавайте горячим. Украсьте суп свежей зеленью.