Wash the vegetables under running water. Clean it up. Rinse the beef. To make pearl barley cook faster, rinse and soak the barley for 1 hour before cooking.
Помойте овощи под проточной водой. Очитстите. Промойте говядину. Чтобы перловка варилась быстрее, перед готовкой промойте и замочите крупу на 1 час.
Place the meat in a saucepan and add 2 liters of water. Add bay leaf. Bring the broth to a boil, reduce heat and simmer for about 30 minutes.
Мясо положите в кастрюлю и залейте 2 литрами воды. Добавьте лавровый лист. Доведите бульон до кипения, убавьте огонь и варите около 30 минут.
Coarsely grate the carrots. Cut the onion into thin half rings and the potatoes into medium cubes.
Крупно натрите морковь. Нарежьте лук тонкими полукольцам, а картофель — средними кубиками.
Cut fresh cucumbers into small cubes.
Свежие огурцы нарежьте мелкими брусочками.
Grease the frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry onions and carrots.
Смажьте сковороду небольшим количеством растительного масла. Обжарьте лук и морковь.
Cut the finished beef into small cubes and place back into the pan.
Готовую говядину нарежьте небольшими кубиками и отправьте обратно в кастрюлю.
Bring the broth to a boil. Add potatoes and pearl barley to the broth and cook for 5 minutes.
Доведите бульон до кипения. Выложите к бульону картофель и перловую крупу и варите 5 минут.
Add fried onions and carrots, as well as fresh cucumbers to the pickle. Add salt and pepper.
К рассольнику добавьте обжаренные лук и морковь, а также свежие огурцы. Добавьте соль и перец.
Cook the pickle until the pearl barley becomes soft.
Варите рассольник, пока перловая крупа не станет мягкой.