Rinse the meat under cold water. Wash the vegetables. Peel the carrots and potatoes, remove the skins from the onions. Rinse the pearl barley. Soak the cereal for an hour.
Мясо ополосните под холодной водой. Овощи помойте. Очистите морковь и картофель, удалите шелуху у лука. Промойте перловку. Замочите крупу на час.
To prepare the broth, place the meat in a saucepan, add 2 liters of water and a bay leaf. After boiling, reduce heat and cook for half an hour.
Для приготовления бульона положите мясо в кастрюлю, добавьте 2 литра воды и лавровый лист. После закипания убавьте огонь и готовьте полчаса.
Grate the carrots on a coarse grater. Cut the onion into thin half rings. Cut the potatoes into cubes.
На крупной терке натрите морковь. Тонкими полукольцами нарежьте лук. Картофель нарежьте кубиками.
Cut the cucumbers into thin slices.
Нарежьте огурцы тонкими брусочками.
Fry onions and carrots with vegetable oil.
Лук и морковь обжарьте с добавлением растительного масла.
Remove the meat from the pan and cut into medium cubes. Return to broth.
Достаньте мясо из кастрюлю и нарежьте средними кубиками. Верните в бульон.
Bring the broth to a boil and add potatoes and pearl barley to it. Cook for 5 minutes.
Бульон доведите до кипения и отправьте к нему картофель и перловуку. Варите 5 минут.
Add fried vegetables and pickles to the soup. Add spices.
Отправьте в суп обжаренные овощи и соленые огурцы. Добавьте специи.
Cook the soup until the pearl barley is soft.
Готовьте суп до мягкости перловой крупы.