Peel the onion. Wash and peel the carrots and potatoes. Rinse the pearl barley, add water and leave for an hour.
Очистите лук. Промойте и очистите морковь и картофель. Перловую крупу промойте, залейте водой и оставьте на час.
Place the smoked ribs in a saucepan and add two liters of water. Send the bay leaf there too. Once boiling, reduce heat and cook for about 20 minutes.
Копченые ребрышки положите в кастрюлю и добавьте два литра воды. Туда же отправьте лавровый лист. После закипания убавьте огонь и готовьте примерно 20 минут.
Chop onions and carrots. Cut the potatoes into small pieces.
Измельчите лук и морковь. Небольшими кусочками нарежьте картофель.
Finely chop the cucumbers or grate them on a coarse grater.
Мелко нарежьте огурцы или натрите их на крупной терке.
Place onions and carrots in a frying pan heated with vegetable oil.
На разогретую с растительным маслом сковороду выложите лук и морковь.
Remove the smoked ribs from the broth, trim off the meat and, if necessary, cut it into small pieces.
Достаньте копченые ребрышки из бульона, срежьте с них мясо и при необходимости нарежьте его на небольшие кусочки.
Place the broth on the fire and wait until it boils. Add potatoes and pearl barley, cook for 5 minutes.
Поставьте бульон на огонь и дождитесь кипения. Добавьте картофель и перловую крупу, готовьте 5 минут.
Add cooked vegetables, smoked meat and pickles to the soup. Add paprika, semolina, salt and pepper.
Выложите к супу пережарку из овощей, копченое мясо и соленые огурцы. Добавьте паприку, манку, соль и перец.
Cook the pickle until the pearl barley is ready.
Варите рассольник, пока перловая крупа не будет готова.