Wash and peel the carrots and potatoes. Fill the pearl barley with water and leave for an hour, after rinsing.
Морковь и картофель помойте и очистите. Залейте перловку водой и оставьте на час, предварительно промыв.
Cut the carrots into strips or use a coarse grater. Cut the potatoes into medium pieces. Chop the onion.
Морковь нарежьте соломкой или воспользуйтесь крупной теркой. Картофель нарежьте средними кусочками. Измельчите лук.
Cut the cucumbers into small cubes.
Нарежьте огурцы маленькими брусочками.
Fry onions and carrots.
Обжарьте лук и морковь.
Place pearl barley in a saucepan and add water. Bring to a boil.
В кастрюлю положите перловку и добавьте воду. Доведите до кипения.
Add potatoes, fried onions and carrots, pickles and brine to the barley. Salt and pepper to taste. Cook for 15 minutes.
Добавьте к перловке картофель, пережарку из лука и моркови, соленые огурцы и рассол. Посолите и поперчите по вкусу. Варите 15 минут.
While the pickle is cooking, prepare the meatballs. To do this, add paprika, semolina and salt to taste to the minced meat. Mix thoroughly and form the minced meat into balls. Then add the meatballs to the pickle.
Пока варится рассольник, подготовьте фрикадельки. Для этого добавьте в фарш паприку, манку и соль по вкусу. Тщательно перемешайте и сформируйте из фарша шарики. Затем добавьте фрикадельки в рассольник.
Boil the pickle until the meatballs are ready and then serve the first course.
Варите рассольник до готовности фрикаделек и затем подавайте первое блюдо к столу.