Pre-rinse the pearl barley and soak for an hour. Rinse the beef. Prepare the vegetables. If you are using uncanned beans, they also need to be washed, filled with hot water and allowed to brew for 1-2 hours.
Предварительно промойте перловку и замочите на час. Сполосните говядину. Подготовьте овощи. Если вы используете неконсервированную фасоль, то ее также необходимо промыть, залить горячей водой и дать настояться в течение 1-2 часов.
Pour 2 liters of water over the meat, add a bay leaf and put on fire. Wait until it boils and reduce the heat. Cook the broth for about half an hour.
Залейте мясо 2 литрами воды, положите лавровый лист и поставьте на огонь. Дождитесь кипения и убавьте огонь. Варите бульон около получаса.
Chop the onion. Cut the carrots into small cubes or use a coarse grater. Cut the potatoes into medium pieces.
Измельчите лук. Морковь нарежьте небольшими брусочками или воспользуйтесь крупной теркой. Средними кусочками нарежьте картофель.
Chop the cucumbers.
Измельчите огурцы.
Heat a frying pan with vegetable oil. Add onions and carrots. Cook until soft.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите лук и морковь. Готовьте до мягкости.
Cut the finished meat into small pieces and put it back into the pan.
Готовое мясо нарежьте небольшими кусочками и снова положите в кастрюлю.
Bring the broth to a boil. Place potatoes and pearl barley in it, cook for 5 minutes.
Доведите бульон до кипения. Выложите в него картофель и перловку, варите 5 минут.
Place the fried vegetables, beans and pickles into the pickle pan. Season with salt and pepper.
Переложите в рассольник овощную зажарку, фасоль и соленые огурцы. Посолите и поперчите.
Cook until the pearl barley is ready.
Варите до готовности перловой крупы.