Prepare all ingredients. Wash and peel the onions. Wash the greens.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и очистите репчатый лук. Помойте зелень.
Finely chop the onion. Chop the greens.
Мелко нарежьте репчатый лук. Измельчите зелень.
Mix minced pork and beef in a bowl, add chopped onions and herbs. Break a chicken egg into a bowl with minced meat and onions.
Смешайте в миске свиной и говяжий фарш, добавьте нарезанный репчатый лук и зелень. Разбейте в миску с фаршем и луком куриное яйцо.
Add some semolina and breadcrumbs. Add salt and ground black pepper to the bowl to taste.
Добавьте немного манки и панировочных сухарей. Добавьте в миску соль и черный молотый перец по вкусу.
Mix all ingredients.
Перемешайте все ингредиенты.
Divide the minced meat into 4 parts and form cutlets.
Разделите фарш на 4 части и сформируйте котлеты.
Take a frying pan, grease it with vegetable oil and place the cutlets for frying. Fry the cutlets for about 10 minutes on one side until golden brown. After that, turn them over to the other side.
Возьмите сковороду, смажьте ее растительным маслом и выложите котлеты для обжарки. Обжаривайте котлеты около 10 мин на одной стороне до появления золотистой корочки. После этого переверните их на другую сторону.
After this, cover the pan with a lid, turn the heat down and fry for another 10-15 minutes. Remove the cover. The cutlets are ready!
После этого накройте сковороду крышкой, сделайте огонь тише и обжаривайте еще 10-15 минут. Снимите крышку. Котлеты готовы!
Take a nice plate, put lettuce and chopped fresh vegetables on it. Place the finished cutlets on top. Serve them in combination with different sauces. Bon appetit!
Возьмите красивую тарелку, выложите на нее лист салата и нарезку из свежих овощей. Сверху выложите готовые котлеты. Подавайте их в сочетании с разными соусами. Приятного аппетита!