Before cooking, rinse chicken, vegetables and herbs thoroughly. And peel the vegetables.
Перед готовкой хорошо промойте куриное мясо, овощи и зелень. А овощи почистите.
Potatoes and onions need to be cut into cubes, and carrots should be grated.
Картофель и лук нужно порезать кубиками, а морковь натереть.
Chop the leek into half rings, finely chop the garlic and sorrel.
Лук-порей нашинкуйте полукольцами, чеснок и щавель мелко порежьте.
Cut the chicken meat into small pieces.
Куриное мясо порежьте на небольшие кусочки.
Boil chicken breast with bay leaf.
Отварите куриную грудку с лавровым листом.
Fry carrots, onions, garlic and leeks in oil.
Морковь, репчатый лук, чеснок и лук-порей обжарьте на масле.
When the chicken broth has been simmering for more than 20 minutes, add the potatoes and sorrel.
Когда куриный бульон будет кипеть больше 20 минут, закиньте в него картофель и щавель.
Place the fried vegetables into the pan and cook for about 15 minutes. Don’t forget to stir everything. The borscht is ready. Bon appetit!
Поджарку из овощей тоже отправьте в кастрюлю и варите минут 15. Не забывайте все помешивать. Борщ готов. Приятного аппетита!
Serve borscht in deep plates. Before serving, sprinkle with herbs and add sour cream.
Борщ подавайте в глубоких тарелках. Перед подачей посыпьте зеленью и добавьте сметану.