Distribute all ingredients for the dish. The onion needs to be washed well and the skins removed. Remove the butter from the refrigerator to soften.
Распределите все компоненты для блюда. Лук нужно хорошо помыть и снять с него шелуху. Достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы оно размягчилось.
Chop the onion as finely as possible.
Порубите репчатый лук как можно мельче.
Distribute vegetable oil over the frying pan and add onions there. Fry it a little, then add butter to the onion. Fry the onions until golden brown and add minced beef to it.
Распределите по сковороде растительное масло и сложите туда лук. Обжарьте его немного, затем добавьте к луку сливочного масла. Подожарьте репчатый лук до золотистой корочки и доложите к нему говяжий фарш.
Fry the ground beef until half cooked. Then place the pasta in the pan. Fill them with boiled water.
Обжарьте говяжий фарш до полуготовности. Затем выложите на сковороду макароны. Залейте их кипяченой водой.
Sprinkle with salt and ground black pepper to your taste. Mix everything properly. When the pasta softens and the water evaporates, this is a sign that the dish is ready.
Присыпьте солью и черным молотым перцем на свой вкус. Все как следует перемешайте. Когда макароны размягчатся, а вода испарится — это знак, что блюдо готово.
Add beauty and appetizing to the dish with vegetables and finely chopped herbs. Bon appetit!
Добавьте блюду красоты и аппетитности с помощью овощей и мелко порезанной зелени. Приятного аппетита!