If the fish is frozen, it must be defrosted in natural conditions so as not to lose a large amount of nutrients. Clean the pollock, gut it, trim the tail and fins. Cut the resulting fish fillet into portions of 4-5 cm. Peel the carrots and grate on a coarse grater. Peel the onion and chop it finely, and to prevent your eyes from watering, periodically wet the knife in water. Grate the cheese on a fine grater. Prepare two pans: one for the fish and the other for frying.
Если рыба заморожена, ее нужно обязательно разморозить в естественных условия, чтобы не потерять большое количество полезных веществ. Минтай почистите, выпотрошите, обрежьте хвост и плавники. Разрежьте получившееся филе рыбы на порционные кусочки 4-5 см. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Почистите лук и мелко его нарежьте, а чтобы глаза не слезились, периодически смачивайте нож в воде. Сыр натрите на мелкой терке. Подготовьте две сковородки: одну для рыбы и другую для зажарки.
Prepare the marinade for the fish. In a bowl, mix lemon juice, soy sauce, sugar and salt. Stir and place the fish in the marinade for 15 minutes.
Приготовьте маринад для рыбы. В миске смешайте лимонный сок, соевый соус, сахар и соль. Перемешайте и положите рыбу в маринад на 15 минут.
Fry onions and carrots. Place the onion in a heated frying pan and fry, stirring occasionally. When the onion becomes translucent, add the carrots. Mix thoroughly and leave to fry over low heat until the carrots release their juice, become soft and light in color. This will take 5-7 minutes.
Обжарьте лук и морковь. На разогретую сковородку выложите лук и обжаривайте, периодически помешивая. Когда лук станет прозрачным, высыпьте морковь. Тщательно перемешайте и оставьте на маленьком огне поджариваться, пока морковь не пустит сок, станет мягкой и посветлеет. На это потребуется 5-7 минут.
Fry the fish. Pour oil into a heated frying pan, and then fry the pollock fillet until golden brown. Then add mayonnaise, spreading it over the entire surface of the fillet. Let it warm up for 2-3 minutes and place the fried vegetables on top.
Обжарьте рыбу. На разогретую сковородку вылейте масло, а затем обжарьте филе минтая до золотистой корочки. Затем добавьте майонез, распределив его по всей поверхности филе. Дайте ему прогреться 2-3 минуты, и сверху выложите обжаренные овощи.
Pour water over the fried pollock and vegetables, bring to a boil and simmer over low heat for 15-20 minutes, cover the frying pan with a lid while simmering. When serving, the fish can be decorated with cheese.
Залейте обжаренный минтай и овощи водой, доведите до кипения и тушите на медленном огне 15-20 минут, накройте крышкой сковородку во время тушения. При подаче рыбу можно украсить сыром.
As a side dish for this dish, fluffy and steamed rice is ideal; it can be seasoned with soy sauce and coriander.
В качестве гарнира к этому блюду идеально подойдет рассыпчатый и пропаренный рис, его можно приправить соевым соусом и кориандром.