Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables. Place the butter at room temperature until it melts.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и очистите овощи. Выложите сливочное масло в комнатную температуру, чтобы оно стало талым.
Finely chop the onion. Grate the carrots on a coarse grater.
Мелко нарежьте репчатый лук. Натрите на крупной терке морковь.
Take a frying pan, grease it with vegetable oil, fry the onions and add butter.
Возьмите сковородку, смажьте ее растительным маслом, обжарьте репчатый лук и добавьте сливочное масло.
Add grated carrots to the pan. Fry the vegetables until softened.
Добавьте в сковороду тертую морковь. Обжаривайте овощи до размягчения.
Add ground chicken to skillet. After lightly frying the minced meat, add pasta to the pan and fill it with boiled water.
Добавьте куриный фарш в сковороду. После легкой обжарки фарша добавьте в сковороду макароны и залейте их кипяченой водой.
Add salt and ground black pepper to taste. Mix all ingredients. Once the water has evaporated and the pasta is soft, the dish is ready!
Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте все ингредиенты. Как только вода испарится, а макароны станут мягкими, блюдо готово!
Take a beautiful plate and place navy-style pasta with carrots on it. Garnish the dish with fresh vegetables and finely chopped herbs. Bon appetit!
Возьмите красивую тарелку, выложите на нее макароны по-флотски с морковью. Украсьте блюдо свежими овощами и мелко нарезанной зеленью. Приятного аппетита!