Prepare all ingredients. Rinse the mushrooms and herbs. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте шампиньоны и зелень. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Remove the stems and center of the mushrooms.
Удалите ножки и середину у шампиньонов.
Place grated cheese, sour cream and mustard grains in a separate bowl. Mix all ingredients in a bowl until smooth.
В отдельную миску сложите тертый сыр, сметану и горчицу зернами. Перемешайте все ингредиенты в миске до однородной массы.
Take a glass baking dish and place the champignon preparations into it. Add salt and ground black pepper to taste.
Возьмите стеклянную форму для запекания, выложите в нее заготовки из шампиньонов. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Fill the champignons with a mixture of sour cream, grated cheese and mustard.
Заполните шампиньоны смесью сметаны, тертого сыра и горчицы.
Place in an oven preheated to 180 C for 20 minutes.
Отправьте в предварительно разогретую до 180 С духовку на 20 минут.
Place the finished baked champignons with cheese on a beautiful plate. Decorate each of them with sprigs of fresh herbs. You can also sprinkle ground black pepper on top. Bon appetit!
Выложите готовые запеченные шампиньоны с сыром на красивую тарелку. Украсьте каждый из них веточков свежей зелени. Также сверху можно посыпать черным молотым перцем. Приятного аппетита!