Prepare all ingredients. Rinse the breast fillet.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте филе грудки.
Cut the cheese into thin pieces.
Нарежьте сыр тонкими кусочками.
Take a chicken breast, make a horizontal cut and cut through the fillet as shown in the photo. Salt and pepper to taste.
Возьмите куриную грудку, сделайте надрез по горизонтали и прорежьте филе так, как показано на фото. Посолите и поперчите по вкусу.
Brush the inside of the chicken fillet with sour cream and place the chopped cheese there. Cover the top of the cheese with some of the fillet.
Смажьте филе курицы внутри сметаной и выложите туда нарезанный сыр. Накройте сыр сверху частью филе.
Roll the workpiece in wheat flour on all sides.
Обваляйте заготовку в пшеничной муке со всех сторон.
Break a chicken egg into a separate plate. Dip the workpiece first in the egg, then roll in breadcrumbs on all sides.
Разбейте в отдельную тарелку куриное яйцо. Обмакните заготовку сначала в яйце, потом обваляйте в панировочных сухарях со всех сторон.
Take a deep frying pan, grease it with vegetable oil and fry the breaded chicken with cheese on each side for 10-15 minutes. Fry until golden brown.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и обжарьте курицу с сыром в панировке с каждой стороны в течение 10-15 минут. Обжаривайте до появления золотистой корочки.
Place breaded chicken and cheese on a nice plate. Serve with any side dish, seafood, herbs or vegetables.
Выложите на красивую тарелке обжаренную в панировке курицу с сыром. Подавайте с любым гарниром, с морепродуктами, зеленью или овощами.