Wash the vegetables, peel the onions. Rinse the meat. Peas will cook faster if you soak them for 2 to 7 hours.
Помойте овощи, очистите лук. Сполосните мясо. Горох сварится быстрее, если замачивать его от 2 до 7 часов.
Cover the pork with water and cook until done. Add some salt.
Залейте свинину водой и варите до готовности. Посолите.
Cut the potatoes into small pieces, the onion into thin half rings. It’s convenient to grate carrots; use a large one.
Нарежьте картофель небольшими кусочками, лук — тонкими полукольцами. Морковь удобно потереть на терке, используйте крупную.
Cut the finished pork into pieces.
Готовую свинину нарежьте кусочками.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the onions and carrots.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук и морковь.
Pour 2-2.5 liters of water into a saucepan, place the peas in it and put on fire. Bring to a boil and cook for 10 minutes. Then add the potatoes and cook over low heat for about 20 minutes until the vegetables are tender.
В кастрюлю налейте 2-2,5 литра воды, выложите в нее горох и поставьте на огонь. Доведите до кипения и варите 10 минут. Затем добавьте картофель и варите на маленьком огне около 20 минут до готовности овощей.
Add roasted pork, chopped pork to the soup, salt and pepper to taste. Stir and cook the pea soup for another 7-10 minutes.
Добавьте в суп зажарку, нарезанную свинину, посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте и варите гороховый суп еще 7-10 минут.
Before serving, garnish the soup with fresh herbs.
Перед подачей украсьте суп свежей зеленью.