Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash vegetables and chicken thighs. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и куриные бедра помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Peel the onions and cut into half rings. Peel the carrots and cut into half rings. Peel the potatoes and cut into large pieces.
Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами. Морковь очистите и нарежьте полукольцами. Картофель очистите и нарежьте крупными кусочками.
Grease a baking sheet with vegetable oil and place chicken thighs and chopped vegetables on it.
Противень смажьте растительным маслом и выложите на него куриные бедра и нарезанные овощи.
Add mayonnaise, seasoning, salt and pepper to taste to the chicken and vegetables. Stir.
Добавьте к курице и овощам майонез, приправу, соль и перец по вкусу. Перемешайте.
Bake chicken thighs with vegetables in an oven preheated to 180 degrees for 40-45 minutes.
Запекайте куриные бедра с овощами в разогретой до 180 градусов духовке 40-45 минут.
Place chicken thighs and vegetables on serving plates. If desired, you can decorate the dish with fresh herbs and add sauce.
Выложите куриные бедра с овощами на порционные тарелки. По желанию можно украсить блюдо свежей зеленью и дополнить соусом.