Arrange all the ingredients conveniently. Wash the meat, peel the onions.
Разложите удобно все ингредиенты. Помойте мясо, очистите репчатый лук от кожуры.
Cut the meat into medium-sized strips. Marinate the chopped meat using salt, ground black pepper and coriander.
Мясо нарежьте соломкой среднего размера. Нарезанное мясо замаринуйте, используя соль, черный молотый перец и кориандр.
Cut the onions into thin half rings and fry for 5 minutes in a heated frying pan with sunflower oil poured into it.
Луковицы нарежьте в виде тонких полуколец и обжарьте в течение 5 минут на разогретой сковороде с вылитым в нее подсолнечным маслом.
Bread the meat strips in flour and place in a frying pan.
Запанируйте в муке соломку из мяса и выложите на сковороду.
Fry the meat for 10 minutes, uncovered.
Прожарьте мясо в течение 10 минут, не накрывая крышкой.
Mix water with sour cream, making it a liquid consistency. Pour the mixture into the pan with the roasting meat. Add flour and stir.
Воду смешайте со сметаной, сделав ее жидкой консистенции. Влейте смесь в сковороду с жарящимся мясом. Добавьте муку и перемешайте.
Season the beef stroganoff with salt, pepper and sprinkle with coriander again to taste. Simmer the dish for another 3 minutes over low heat. Adjust the thickness of the gravy by adding the required amount of water.
Бефстроганов посолите, поперчите и посыпьте кориандром еще раз по вкусу. Протушите блюдо еще 3 минуты на медленном огне. Отрегулируйте густоту подливы путем добавления нужного количества воды.
Remove the pan from the stove and start preparing the dish for serving.
Снимите сковороду с плиты и займитесь оформлением блюда к подаче.