Soak the peas in cold water for at least 2 hours. Rinse potatoes, carrots and chicken breast.
Замочите горох в холодной воде не менее чем на 2 часа. Промойте картофель, морковь и куриную грудку.
Prepare the broth by boiling the chicken.
Приготовьте бульон, отварив куриное мясо.
Peel the vegetables. Cut the onion into half rings, the potatoes into strips, and chop the carrots on a coarse grater.
Очистите овощи. Нарежьте лук полукольцами, картофель соломкой, а морковь измельчите на крупной терке.
Remove the meat and cut into small pieces.
Вытащите мясо и нарежьте небольшими кусочками.
Fry onions and carrots in vegetable oil.
Обжарьте лук и морковь на растительном масле.
Prepare the pan. Pour 2-2.5 liters of water and add peas. When the water boils, cook the peas for 10 minutes. Add potatoes and cook until tender (about 20 minutes).
Подготовьте кастрюлю. Налейте 2-2,5 литра воды и выложите горох. Когда вода закипит, варите горох 10 минут. Добавьте картофель и варите до готовности (около 20 минут).
Place the chopped meat and fried vegetables in the pan. Add salt and pepper to taste. Cook for another 7-10 minutes.
Выложите в кастрюлю нарезанное мясо и обжаренные овощи. Добавьте соль и перец по вкусу. Варите еще 7-10 минут.
Before serving, garnish the dish with fresh dill.
Перед подачей украсьте блюдо свежим укропом.