Prepare meat and vegetables. Rinse the peas. To make the peas cook faster, pre-soak them in cold water for 2 hours or more.
Подготовьте мясо и овощи. Промойте горох. Чтобы горох сварился бытрее, предварительно замочите его в холодной воде на 2 часа или больше.
Cut the onion into half rings and the potatoes into cubes. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте лук полукольцами, картофель — брусочками. Морковь натрите на крупной терке.
Chop the smoked chicken breast into easy-to-eat pieces.
Копченую куриную грудку измельчите на удобные для еды кусочки.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onions and carrots until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и морковь до золотистого цвета.
Pour 2-2.5 liters of water over the peas and wait until it boils. Cook for 10 minutes. Then add the potatoes and cook for another 20 minutes.
Залейте горох 2-2,5 литрами воды и дождитесь кипения. Варите 10 минут. После добавьте картофель и варите еще 20 минут.
Add the contents of the pan and the smoked chicken breast to the pan and season with salt and pepper. Cook the soup for another 10-15 minutes.
Добавьте в кастрюлю содержимое сковороды и копченую куриную грудку, посолите и поперчите. Варите суп еще 10-15 минут.
Serve garnished with fresh dill.
Подавайте, украсив свежим укропом.