Place everything you will use to cook conveniently on the table. Pre-wash and clean the products you need.
Разложите удобно на столе все, из чего будете готовить. Предварительно помойте и очистите нужные продукты.
First of all, we start preparing the roasted vegetables for our soup. You need to grate the pickles and carrots, and also cut the onions into cubes.
Первым делом начинаем готовить зажарку из овощей для нашего супа. Нужно натереть соленые огурцы и морковь, а также порезать кубиками репчатый лук.
Boil the chicken in a saucepan for 40-50 minutes. If desired, you can change the water 20 minutes after cooking so that the broth is not concentrated.
В кастрюле отваривайте курицу в течение 40-50 минут. При желании, можно поменять воду через 20 минут после варки, чтобы бульон не был концентрированным.
Fry the onion in a frying pan. It should have a golden crust.
Прижарьте лук на сковороде. У него должна появиться золотистая корочка.
Combine onions with carrots, grated cucumbers, sugar and tomato paste in a frying pan. Mix everything well and simmer for 10 minutes.
Объединяем в сковороде лук с морковью, тертыми огурцами, сахаром и пастой из томатов. Хорошо все перемешайте и потушите минут 10.
Boil the rice for 20 minutes after boiling. Stir the rice occasionally while cooking. After cooking, cut the chicken into medium-sized pieces and add to the rice.
Отварите рис в течение 20 минут после кипения. Периодически помешивайте рис во время варки. После варки нарежьте курицу кусочками среднего размера и добавьте к рису.
Combine the contents of the pan with the almost finished soup. Sprinkle with salt and ground black pepper to taste. Cook for a few minutes and turn off. The soup is ready!
Объедините содержимое сковороды с почти готовым супом. По вкусу посыпьте солью и черным молотым перцем. Поварите несколько минут и выключайте. Суп готов!
Garnish a plate of soup with chopped aromatic herbs and a spoonful of sour cream.
Украсьте тарелочку супа порезанной ароматной зеленью и ложечкой сметаны.