The chicken must be washed before cooking. Wash the vegetables and remove skins and husks.
Курицу нужно обязательно промыть перед готовкой. А овощи помыть и очистить от кожицы и шелухи.
Prepare roasted vegetables. Grate the carrots, cucumbers and finely chop the onion.
Готовим зажарку из овощей. Натираем морковь, огурцы и мелко шинкуем лук.
Take a pan and boil the chicken in it for 40-50 minutes.
Возьмите кастрюлю, отварите в ней курицу в течение 40-50 минут.
We continue to prepare the frying: fry the onion until golden brown.
Продолжаем готовить зажарку: обжарьте лук до золотистой корочки.
Next, you need to mix carrots, cucumbers, tomato paste, and sugar with the onions. Stir and leave to simmer for about 8-10 minutes.
Далее с луком нужно смешать морковь, огурцы, томатную пасту, сахар. Перешать и оставить тушиться примерно 8-10 минут.
Cut the boiled chicken into cubes.
Нарежьте кубиками отварную курицу.
You need to boil the pearl barley and put the chicken and fry in the same pan. Stir the broth and a little later add the fry and sprinkle with spices and salt. Cook the soup for a few more minutes and turn off. Bon appetit!
Перловку нужно отварить и в этй же кастрюлю положить курицу и поджарку. Помешайте бульон и чуть попозже добавьте поджарку и посыпьте специями и солью. Поварите суп еще несколько минут и выключайте. Приятного аппетита!
The soup will taste best with sour cream and chopped herbs.
Суп будет вкуснее всего со сметаной и порезанной зеленью.